BAŞKAN
İBRAHİM OTSEKİN
  Doğum Yılı ve Yeri : 1957 İzmit, doğumludur.
  Öğrenimi : Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi İşletme Bölümü mezunudur.
  Çalışma Hayatı : 1984 Yılından bu yana Serbest Muhasebeci Mali Müşavir olarak mesleki faaliyetini sürdürmektedir. 1990-1996 MMMB Derneği Çorlu Şubesi Yönetim Kurulu Üyeliği, 1996-2000 Tekirdağ SMMM Odası Yönetim Kurulu Üyeliği, 2011-2013 Çorlu SMMM Odası Kurucu Müteşebbis Heyet ve Kurucu Başkanlığı görevlerinde bulunmuştur.
  Kişisel Bilgiler : : Evli ve bir çocuk babasıdır.

BAŞKAN YARDIMCISI
ERDAL BİLMEM
  Doğum Yılı ve Yeri : 1973, Çorlu doğumludur.
  Öğrenimi : Anadolu Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü mezunudur.
  Çalışma Hayatı : 2004 yılından bu yana Serbest Muhasebeci Mali Müşavir olarak mesleki faaliyetini sürdürmektedir. 2006-2011 Tekirdağ SMMM Odası Sosyal Etkinlik Komitesi Başkan Yardımcılığı, 2011-2016 Çorlu SMMM Odası Sosyal Etkinlik Komitesi Başkan Yardımcılığı görevlerinde bulunmuştur.
  Kişisel Bilgiler : Evli ve bir çocuk babasıdır.

ODA SEKRETERİ
ÖNER TEKİN
  Doğum Yılı ve Yeri : 1979 İstanbul doğumludur.
  Öğrenimi : Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi mezunudur.
  Çalışma Hayatı : 2005 yılından bu yana Serbest Muhasebeci Mali Müşavir olarak mesleki faaliyetini sürdürmektedir. 2008-2011 Tekirdağ SMMM Odası Büro Denetim Komitesi Üyeliği, 2009-2011 MMMB Derneği Çorlu Şubesi Yönetim Kurulu Saymanlığı,2011-2012 Çorlu SMMM Odası Yönetim Kurulu Saymanlığı, 2012-2013 Çorlu SMMM Odası Yönetim Kurulu Başkan Yrd. , 2013-2016 Çorlu SMMM Odası Yönetim Kurulu Oda Sekreterliği görevlerinde bulunmuştur.
  Kişisel Bilgiler : Evli ve bir çocuk babasıdır.

SAYMAN
SİNAN DÜNDAR
  Doğum Yılı ve Yeri : 1977, Çorlu doğumludur.
  Öğrenimi : Anadolu Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi mezunudur. Anadolu Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsünde İşletme Ana Bilim Dalından Yüksek Lisans yapmıştır
Çalışma Hayatı : 2005 yılından bu yana Serbest Muhasebeci Mali Müşavir olarak faaliyetini sürdürmektedir. 2005-20011 yılları arasında Tekirdağ SMMM Odasında Eğitim komitesinde ve 2011-2016 yılları arasında Çorlu SMMM Odasında Staj Eğitim komitesinde görev almıştır. 2008-2011 yılları arasında Namık Kemal Üniversitesinde Misafir Öğretim Görevlisi olarak Muhasebe dersleri vermiştir. 2005 yılından beri çeşitli resmi ve özel kurslarda SMMM staja başlama ve yeterlilik dersleri vermektedir.
  Kişisel Bilgiler : Evli ve üç cocuk babasıdır.

YÖNETİM KURULU ÜYESİ
AYŞE EROĞLU
  Doğum Yılı ve Yeri : 1976 Çorlu doğumludur.
  Öğrenimi : Anadolu Üniversitesi İ.İ.B.F işletme Bölümü mezunudur.
  Çalışma Hayatı : 2002 Yılından bu yana Serbest Muhasebeci Mali Müşavir Olarak faaliyetini sürdürmektedir.2009-2011 yıllarında MMMB Derneği Çorlu Şubesi Yönetim Kurulu Üyeliği, 04.06.2011 yılı Çorlu Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Müteşebbis Heyetinde görev almıştır.
  Kişisel Bilgiler : Evli ve bir çocuk annesidir.