Çorlu Smmm Odasi, Cumhuriyet'imizin 100'üncü Yili Dolayisiyla Düzenlenen Çelenk Sunma Törenine Katildi

Çorlu Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler (SMMM) Odası Yönetim Kurulu Başkanı'mız Sayın Ayşe Eroğlu ve Oda'mızın değerli üyeleri, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 100'üncü yıl dönümü dolayısıyla düzenlenen çelenk sunma törenine katıldılar.

Cumhuriyet'imizin ilanının 100'üncü yıl dönümü ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla düzenlenen çelenk sunma töreni, 28 Ekim 2023 Cumartesi günü saat 13.00'da gerçekleştirildi. Tören programında Oda'mız, başta Yönetim Kurulu Başkanı'mız Sayın Ayşe Eroğlu olmak üzere; Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sayın Erol İlhan, Yönetim Kurulu Sekreteri Sayın Burcu Bayındır, Yönetim Kurulu Saymanı Sayın Yadigâr Gülşen, Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Erdal Bilmem ve meslek mensuplarından oluşan yaklaşık 70 kişilik bir heyetle temsil edildi.

Çorlu Atatürk Meydanı'ndaki Atatürk Anıtı önünde gerçekleştirilen çelenk sunma töreni, saygı duruşuna müteakiben okunan İstiklal Marşı'mız ile başladı. Akabinde Çorlu Kaymakamı Sayın Murat Eren, 5'inci Kolordu ve Garnizon Komutanı Tümgeneral Sayın Muammer Alper ve Çorlu Belediye Başkanı Sayın Ahmet Sarıkurt tarafından Atatürk Anıtı'na çelenkler sunuldu.

Günün anısına çektirilen hatıra fotoğrafının ardından hep birlikte Park Kafe'ye geçen heyet, Cumhuriyet'imizin 100'üncü yıl dönümü dolayısıyla düzenlenen coşkulu kutlamaların da bir anlamda startını vermiş oldu.