Çorlu Smmm Odasi, Ulu Önder'imizin Manevi Huzurunda Bir Araya Geldi

Çorlu Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler (SMMM) Odası Yönetim Kurulu Başkanı'mız Sayın Ayşe Eroğlu ve beraberindeki heyet, Ulu Önder'imiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün aramızdan ayrılışının 84'üncü yıl dönümü dolayısıyla düzenlenen çelenk sunma törenine katıldılar.

10 Kasım 2022 Perşembe günü saat 08.45'te başlayan çelenk sunma törenine, başta Oda'mız Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Ayşe Eroğlu olmak üzere; Başkan Yardımcısı Sayın Erol İlhan, Sekreteri Sayın Burcu Bayındır, Saymanı Sayın Yadigâr Gülşen, Üyesi Sayın Erdal Bilmem, Danışma Meclisi Üyeleri Sayın Akın Yılmaz, Sayın Burhanettin Şener, Sayın Nuray Yaman Küçük, Sayın Sedat Dedeoğlu, Sayın Serpil Bayrı ve Sayın Tülay Tekneci, Soruşturma Komisyonu Üyesi Sayın Özgün Çakır, Staj Eğitim Komitesi Üyesi Sayın Figen Özgür, Haksız Rekabetle Mücadele Kurulu Üyesi Sayın Yasemin Karakiraz, Bağımlı Meslek Mensupları Komitesi Üyesi Sayın Özlem Ayaz, 2019-2022 Dönemi Disiplin Kurulu Başkan Yardımcımız Sayın Filiz Durmaz ve İstanbul Yeminli Mali Müşavirler Odası Üyesi Sayın Mehmet Şahan'dan oluşan kalabalık bir heyet katıldı.

Çorlu Atatürk Meydanı'ndaki Atatürk Anıtı önünde gerçekleştirilen çelenk sunma töreni, saygı duruşuna müteakiben okunan İstiklal Marşı'mız ile başladı. Akabinde Çorlu Kaymakamı Sayın Mustafa Eldivan, 5'inci Kolordu ve Garnizon Komutanı Tümgeneral Sayın Tevfik Algan ve Çorlu Belediye Başkanı Sayın Ahmet Sarıkurt tarafından Atatürk Anıtı'na çelenler sunuldu. Saatler 09.05'i gösterdiğinde, tüm yurtta olduğu gibi Çorlu'da da hayat durdu.

Düzenlenen tören programı, günün anısına çektirilen aile fotoğrafının ardından gerçekleştirilen mini görüşme ile son buldu.