Bursa, Gölyazi, Mudanya Ve Tirilye Rotalarini Kapsayan Kültür Turu Sona Erdi

Çorlu Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler (SMMM) Odası Sosyal Etkinlik Komitesi tarafından düzenlenen ve iki gün süren ''Bursa, Gölyazı, Mudanya ve Tirilye Kültür Turu'' sona erdi. 19 kişilik kafilesi, yoğun iş temposunun stresini düzenlenen kültür turuyla attı.

Çorlu SMMM Odası Sosyal Etkinlik Komitesi tarafından düzenlenen ''Bursa, Gölyazı, Mudanya ve Tirilye Kültür Turu'' sona erdi. İki gün süren tur programı kapsamında 03 Şubat Cuma günü saat 05.30'da yola çıkan 19 kişilik kafile, ertesi gün saat 21.00 sularında Çorlu'ya geri döndü.

Çorlu SMMM Odası kafilesi, ilk gün programı kapsamında; Cumalıkızık, Tophane, Osman Gazi Türbesi, Orhan Gazi Türbesi, Yeşil Cami, Yeşil Türbe, Ulu Cami, Koza Han ve Kapalı Çarşı'yı ziyaret etti. Cumalıkızık'ta yapılan kahvaltı ile başlayan program, akşam yemeğinin ardından Bursa merkezinde yer alan otel konaklaması ile son buldu.

İkinci gün programı kapsamındaki tur rotasında; Gölyazı, Uluabat Gölü, Mudanya ve Tirilye yer aldı. Akabinde, saat 17.30 sularında, Çorlu'ya dönüş yolculuğu başladı.

Konuya ilişkin kısa bir açıklamada bulunan Çorlu SMMM Odası Yönetim Kurulu Başkanı'mız Sayın Ayşe Eroğlu, ''Mesleğimizin yaşamış olduğu yoğun tempoya biraz olsun ara vermek, Oda üyelerimizle daha fazla kaynaşmak, birlik ve beraberliğimizi pekiştirmek amacıyla düzenlediğimiz Bursa, Gölyazı, Mudanya ve Tirilye Kültür Turu'muz sona erdi. İki günlük tur programımız, oldukça keyifli ve bir o kadar da güzel paylaşımların yaşanmasına vesile oldu. Bundan sonraki süreçte de Çorlu SMMM Odası olarak bu tarz kültür turlarını düzenlemeye devam edeceğimizin müjdesini buradan paylaşırken, Oda'mız Sosyal Etkinlik Komitesi'ne ve katılım sağlayan tüm üyelerimize teşekkürlerimi sunarım.'' dedi.

19 kişilik kafileyle Bursa'ya kültür turu düzenleyen Çorlu SMMM Odası, böylece yoğun iş temposunun stresine ufak bir mola vermiş oldu.