Eroğlu Ve Tekneci, Kültür Sanat Ödülleri/2022 Gecesi'ne Katildilar

Çorlu Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler (SMMM) Odası Yönetim Kurulu Başkanı'mız Sayın Ayşe Eroğlu ve Danışma Meclisi Üyemiz Sayın Tülay Tekneci, 16 Kasım 2022 Çarşamba gecesi düzenlenen ''Kültür Sanat Ödülleri/2022'' programda, Oda'mızı temsil ettiler.

Ayşin & Bedri Selvi (ABS) Kültür ve Sanat Derneği tarafından organize edilen program, Çorlu Halk Eğitim Merkezi Tiyatro Salonu'nda gerçekleştirildi. Saat 19.00'da başlayan geceye, başta Yönetim Kurulu Başkanı'mız Sayın Ayşe Eroğlu olmak üzere, Çorlu Belediye Başkanı Sayın Ahmet Sarıkurt, Tekirdağ İl Kültür ve Turizm Müdürü Sayın Ahmet Hacıoğlu, Tekirdağ Halk Kütüphanesi Müdürü Sayın Hamide Çakır, Çorlu Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Sayın Murat Turna,  Devlet Tiyatroları Sanatçısı Sayın Orhan Kurtuldu, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, dernek başkanları ve çok sayıda davetli katıldı.

Düzenlenen ödül töreninde konuşan Ayşin & Bedri Selvi Kültür ve Sanat Derneği Başkanı Sayın Bedri Selvi, ''Yönetim Kurulu'muzun uzun çalışmaları sonucunda, iki isim ödüle layık görüldü. Bu isimlerden ilki, Ressam ve Ebru Sanatçısı Sayın Cansen Kuleci. İkinci isim ise Tarihçi, Profesyonel Rehber ve Yazar Sayın Saffet Emre Tonguç. Bu iki ismin, Çorlu?muzun değerlerinden olduğunu hepimiz biliyoruz. Vereceğimiz ödüller, bundan sonra geleneksel olarak devam edecektir. Bu sayede Çorlu'muzun adı ulusal platformda duyulacak, kentimize kültür ve sanat alanında değer katacaktır. Bu amaçla çalışmalarımızı sürdürürken kurumların, sivil toplum kuruluşlarının ve siz değerli sanatseverlerin birlikte dayanışmasıyla, daha çok varlığımızı hissettireceğimize inanıyorum. Sizlerden aldığım güç ile 'Sanata ''Evet'' diyorum ve sizlere teşekkür ediyorum.'' dedi.

Programda Çorlu Veteranlar Grubu da sahne alarak seslendirdiği şarkılar ile davetlilere doyumsuz bir müzik ziyafeti yaşattı. Birbirinden güzel parçalara eşlik eden davetliler, Veteranlar Grubu'nu dakikalarca alkışladılar.

Program öncesi düzenlenen kokteyl ve imza gününde konuklarla bir araya gelen Tarihçi, Profesyonel Rehber ve Yazar Sayın Saffet Emre Tonguç ise, kendisi ile hatıra fotoğrafı çektirmek isteyen vatandaşları kırmadı.