Oda'miz Yönetim Kurulu Üyelerinden, Başkan Volkan'a Tebrik Ziyareti

Çorlu Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler (SMMM) Odası Yönetim Kurulu Başkanı'mız Sayın Ayşe Eroğlu ve beraberindeki heyet, Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası (Çorlu TSO) Yönetim Kurulu Başkanlığı görevine yeniden seçilen Sayın İzzet Volkan'a tebrik ziyaretinde bulundular.

29 Kasım 2022 Salı günü saat 11.00'da gerçekleştirilen ziyarette; Çorlu SMMM Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcımız Sayın Erol İlhan, Yönetim Kurulu Sekreteri'miz Sayın Burcu Bayındır, Yönetim Kurulu Saymanı'mız Sayın Yadigâr Gülşen ve Yönetim Kurulu Üye'miz Sayın Erdal Bilmem de hazır bulundular.

Ziyarette konuşan ve sözlerine, 02 Ekim 2022 Pazar günü yapılan meslek komite seçimlerinin akabinde Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanlığı görevine ikinci kez seçilerek bu anlamda ilçemize bir ilki yaşatan Sayın İzzet Volkan'ı tebrik ederek başlayan Oda'mız Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Ayşe Eroğlu, ilk dönemde sergilenen başarılı çalışmaları yakından takip ettiklerini ve önümüzdeki dönemde de bu başarının devam etmesi temennisinde bulundu.             Gerçekleştirilen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı Sayın İzzet Volkan ise, yeni dönemde Çorlu SMMM Odası ile birlikte hayata geçirilecek projelerde yer almayı istediklerini ve gerek Çorlu SMMM Odası tarafından gerekse ortaklaşa olarak yapılacak çalışmalarda üzerlerine düşen her türlü desteği vermeye hazır olduklarının altını çizdi.             Oldukça samimi bir ortamda gerçekleştirilen ve yaklaşık bir saat süren ziyaret, günün anısına çektirilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.