Yönetim Kurulu Üyelerimizden, Başkan Turna'ya İade-İ Ziyaret

Çorlu Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler (SMMM) Odası Yönetim Kurulu Başkanı'mız Sayın Ayşe Eroğlu ve beraberindeki yönetim kurulu üyelerimiz, Çorlu Esnaf ve Sanatkârlar Odası (ÇESO) Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Murat Turna'yı makamında ziyaret ettiler.

29 Kasım 2022 Salı günü saat 12.15'te gerçekleştirilen ziyarette; Çorlu SMMM Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcımız Sayın Erol İlhan, Yönetim Kurulu Sekreteri'miz Sayın Burcu Bayındır, Yönetim Kurulu Saymanı'mız Sayın Yadigâr Gülşen ve Yönetim Kurulu Üye'miz Sayın Erdal Bilmem de hazır bulundular.

Ziyarette konuşan ve göreve geldikleri tarihten bugüne kadar geçen zaman zarfında gerçekleştirilen çalışmalar hakkında kısaca bilgiler aktaran Çorlu SMMM Odası Yönetim Kurulu Başkanı'mız Sayın Ayşe Eroğlu, önümüzdeki süreçte hayata geçirilmesi planlanan projeler konusunda da açıklamalarda bulundu.

Gerçekleştirilen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren ÇESO Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Murat Turna ise, önümüzdeki günlerde Çorlu SMMM Odası ile birlikte ortaklaşa olarak hayata geçirilecek projelerde yer almayı istediklerini ve bu konuda üzerlerine düşen her türlü desteği vermeye hazır olduklarını belirtti.

Oldukça samimi bir ortamda gerçekleştirilen ve bir saatten fazla süren ziyaret, günün anısına çektirilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.