Çorlu Smmm Odasi, 12'nci Trakya Mali Müşavir Odalari Futbol Turnuvasi'na 3 Puanla Başladi!

Çorlu SMMM Odası, Tekirdağ SMMM Odası, Edirne SMMM Odası ile Kırklareli SMMM Odası'nın katılımıyla düzenlenen ve bu yıl 12'ncisi organize edilen Trakya Mali Müşavir Odaları Futbol Turnuvası, 07 Ekim 2023 Cumartesi günü başladı. Kıyasıya rekabetin ve ebedi dostluğun yaşandığı turnuvanın ilk tur maçlarına, Çorlu SMMM Odası ev sahipliği yaptı.

Çorlu Belediyesi Kapalı Futbol Sahası'nda oynanan 12'nci Trakya Mali Müşavir Odaları Futbol Turnuvası İlk Tur Maçları kapsamında saat 18.00'de Çorlu Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler (SMMM) Odası ile Kırklareli SMMM Odası karşı karşıya geldi. Çorlu SMMM Odası; kalede Gürcan Bulut, savunmada Selim Bayar, Ali Mandacı, Faruk Gülgör, orta sahada Cem Yazar, Fatih Yandal, Cem Sevinç ve ileri uçta Cavit Şen formasyonu ile sahadaki yerini aldı. Kırklareli SMMM Odası ise kalede Kenan Tekin, Yücel Yayak, Çetin Yılmaz, Onur Harani, Bedirhan Özkan, Muhammet Şen, Mustafa Can Bora ve Onur Türkücü olarak sıralandı. İlk yarının başlarında kontrollü oyunu tercih eden her iki takım oyuncuları da uzun paslarla savunma bloğunun arkasına sarkmaya çalıştı. Maçın kilidini, Çorlu SMMM Odası'ndan Cem Sevinç açtı. Cavit Şen'in biri penaltıdan olmak üzere bulduğu 2 gol ile Çorlu SMMM Odası ilk yarıyı 3-0 önde kapadı. Maçın ikinci yarısına Çorlu SMMM Odası, iki değişiklikle başladı. Faruk Gülgör'ün yerine Osman Katırcıoğlu, Selim Bayar'ın yerine ise Cem Arslan oyuna girdi. Karşılıklı ataklarla geçen ikinci yarıda Çorlu SMMM Odası?ndan Cavit Şen'in attığı 2 gole, Kırklareli SMMM Odası Muhammet Şen (2) ve Yücel Yayak?ın ayağından kazandığı gollerle cevap verdi. Müsabaka, Çorlu SMMM Odasının 5-3'lük galibiyeti ile son buldu.

12'nci Trakya Mali Müşavir Odaları Futbol Turnuvası İlk Tur Maçları kapsamında saat 19.00'da ise Edirne SMMM Odası ile Tekirdağ SMMM Odası kozlarını paylaşırken, Tekirdağ SMMM Odası adeta gol olup yağdı. Maçın ilk yarısı 4-0 Tekirdağ SMMM Odası'nın üstünlüğü ile geçilirken, ikinci yarıda 6 gol daha bulan Tekirdağ SMMM Odası farka gitti. Edirne SMMM Odası ise Tanju Demirkol ve Tarık Özer'in ayağından kazandığı 2 golle karşılık verdi. Tekirdağ SMMM Odası?nın gollerini Samet Kesebir (4), Mertcan Türel (2), Faruk Sakızcıoğlu (2), Ergün Duba ve Orçun Aydınoğlu kaydetti.

Elde edilen bu sonuçların ardından gol krallığı için Çorlu SMMM Odası?ndan Cavit Şen ile Tekirdağ SMMM Odası'ndan Samet Kesebir attıkları 4'er golle kıyasıya bir rekabetin içerisine girerken, Çorlu SMMM Odası kalecisi Gürcan Bulut ise kurtardığı yüzde 100'lük gol pozisyonları ile göz doldurdu.

Turnuvanın 2'nci Tur Maçları, 04 Kasım 2023 Cumartesi günü oynanacak. Edirne SMMM Odası'nın ev sahipliğinde Keşan'da oynanacak müsabakalarda; saat 17.00'de Tekirdağ SMMM Odası ile Çorlu SMMM Odası, saat 18.00'de ise Kırklareli SMMM Odası ile Edirne SMMM Odası karşı karşıya gelecekler.

Turnuvanın 3'üncü Tur Maçları ise; Kırklareli SMMM Odası?nın ev sahipliğinde, Lüleburgaz'da oynanacak. 02 Aralık 2023 Cumartesi günü oynanacak maçlar kapsamında; saat 17.00'de Kırklareli SMMM Odası ile Tekirdağ SMMM Odası, saat 18.00'de de Edirne SMMM Odası ile Çorlu SMMM Odası karşı karşıya gelecekler.

Turnuvadaki puan durumu ise şu şekilde oluştu:

O         A          Y          Av.       P

Tekirdağ SMMM Odası                  1          10        2          +8        3

Çorlu SMMM Odası                       1          5          3          +2        3

Kırklareli SMMM Odası                  1          3          5          -2         0

Edirne SMMM Odası                      1          2          10        -8        0