Çorlu Smmm Odasi, Çorlu'nun Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 101'inci Yil Dönümü Dolayisiyla Düzenlenen Tören Programina Katildi

Çorlu Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler (SMMM) Odası Yönetim Kurulu Başkanı'mız Sayın Ayşe Eroğlu ve Oda'mızın değerli üyeleri, 1 Kasım Çorlu'nun Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 101'inci yıl dönümü dolayısıyla düzenlenen kutlama programına katıldılar.

Çorlu'nun Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 101'inci yıl dönümü dolayısıyla düzenlenen çelenk sunma töreni, saat 10.30'da Atatürk Meydanı'ndaki Atatürk Anıtı önünde gerçekleştirildi. Törende, Yönetim Kurulu Başkanı'mız Sayın Ayşe Eroğlu ve Yönetim Kurulu Sekreteri'miz Sayın Burcu Bayındır başta olmak üzere, çok sayıda Oda üyemiz hazır bulundu. Ayrıca Oda'mızda üyelik kayıtları bulunan 24'üncü ve 25'inci Dönem Tekirdağ Milletvekili Sayın Bülent Belen ile İYİ Parti Çorlu İlçe Teşkilat Başkanı Sayın Akın Yılmaz da kutlamalara eşlik etti.

Çelenk sunma töreni, saygı duruşuna müteakiben okunan İstiklal Marşı'mız ile başladı. Akabinde Çorlu Kaymakamı Sayın Murat Eren, 5'inci Kolordu ve Garnizon Komutanı Tümgeneral Sayın Muammer Alper ve Çorlu Belediye Başkanı Sayın Ahmet Sarıkurt tarafından Atatürk Anıtı'na çelenkler sunuldu.

Günün anısına çektirilen hatıra fotoğrafı ve hep birlikte içilen çayların ardından saat 11.00'da Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleştirilen resmi tören programı takip edildi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'mızın okunması ile başlayan ve Çorlu Belediye Başkanı Sayın Ahmet Sarıkurt'un günün anlam ve önemine ilişkin konuşmasının ardından, düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilere hediyeleri takdim edildi. Halk oyunları gösterisi, 5'inci Kolordu ve Garnizon Komutanlığı'na bağlı bandonun konseri ve komando bölüğünün gösterisi, büyük bir ilgiyle izlendi.