Oda'miz Yönetim Kurulu Başkani Sayin Ayşe Eroğlu, Çegid'in Düzenlediği ''çorlu İl Olsun!'' Etkinliğine Katildi

Çorlu Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler (SMMM) Odası Yönetim Kurulu Başkanı'mız Sayın Ayşe Eroğlu, Çorlu Esnaf Girişim Derneği (ÇEGiD) tarafından düzenlenen ve Çorlu'nun il olması yönündeki taleplerin dile getirildiği ''Çorlu İl Olsun!'' etkinliğine katıldı.

Çorlu'nun Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 101'inci Yıl Dönümünde ve Atatürk Meydanı'ndaki Atatürk Anıtı önünde gerçekleştirilen etkinliğe; Çorlu Belediye Başkanı Sayın Ahmet Sarıkurt, Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sayın İzzet Volkan, Çorlu Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Sayın Ayşe Eroğlu, Çorlu Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Sayın Recep Karıksız, Çorlu Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Sayın Nadir Samancı, Çorlu Madeni Eşya ve Elektrikli Aletler Sanatkârlar Odası Başkanı Sayın Rüstem Duman, Çorlu Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Sayın Osman Tunca, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Merkez Yönetim Kurulu (MYK) Üyesi Sayın Murat Turna, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çorlu İlçe Örgütü Başkanı Sayın Cüneyt Akar, Çorlu Kent Konseyi Başkanı Sayın Hülya Perin, ÇEGİD Başkanı Sayın Atilla Demir, belediye meclis üyeleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, dernek üyeleri ve davetliler katıldılar.

Çorlu Esnaf Girişim Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Atilla Demir'in yaptığı açıklamanın ve Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sayın İzzet Volkan ile Çorlu Belediye Başkanı Sayın Ahmet Sarıkurt'un yaptığı kısa konuşmaların ardından etkinlik, günün anısına çektirilen hatıra fotoğrafı ile son buldu. Etkinliğe katılan tüm Oda Başkanı ve temsilcilere tek tek teşekkür eden ÇEGİD Başkanı Atilla Demir, Çorlu halkının sabırsızlıkla beklediği kararın bir an önce alınması yönündeki temennilerini dile getirdi.