Tekirdağ Gelir İdaresi Grup Müdürü Sayın Atacan, Vergi Dairesi Müdürü'müz Sayın Özdemir ve İhtisas Vergi Dairesi Müdürü'müz Sayın Çetin, Oda'mızın Konuğu Oldu

Tekirdağ Gelir İdaresi Grup Müdürü Sayın Serdar Atacan, Çorlu Vergi Dairesi Müdürü'müz Sayın Halil Özdemir ve Çorlu İhtisas Vergi Dairesi Müdürü'müz Sayın Hüseyin Çetin, Çorlu Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Yönetim Kurulu Üyelerimize ziyarette bulundular.

28 Şubat 2024 Çarşamba günü saat 10.00'da gerçekleştirilen ve yaklaşık olarak bir saat süren ziyarette Oda'mız Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Ayşe Eroğlu,Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sayın Erol İlhan, Yönetim Kurulu Sekreteri Sayın Burcu Bayındır, Yönetim Kurulu Yönetim Kurulu Saymanı Sayın Yadigâr Gülşen ve Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Erdal Bilmem hazır bulundular.

Gerçekleştirmiş oldukları ziyaret dolayısıyla Tekirdağ Gelir İdaresi Grup Müdürü Sayın Serdar Atacan, Çorlu Vergi Dairesi Müdürü'müz Sayın Halil Özdemir ve Çorlu İhtisas Vergi Dairesi Müdürü'müz Sayın Hüseyin Çetin'e teşekkürlerimizi ve en derin saygılarımızı sunarız.