Sosyal Güvenlik Haftası Nedeni ile Çorlu SMMM Oda Başkanımız Ayşe Eroğlu ve Yönetim Kurulumuz , Çorlu Sgk Müdürü Sayın Bülent Bozatlı’yı Makamında Ziyaret Etmişlerdir.

Sosyal Güvenlik Haftası Nedeni ile Çorlu SMMM Oda Başkanımız Ayşe Eroğlu ve Yönetim Kurulumuz  Çorlu Sgk Müdürü Sayın Bülent Bozatlı’yı Makamında Ziyaret Etmişlerdir.

17 Mayıs 2024 Cuma günü saat 10.00'da gerçekleştirilen ziyarette, Çorlu SMMM Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sayın Erol İlhan ,Yönetim Kurulu Sekreteri Sayın Burcu Bayındır , Yönetim Kurulu Saymanı Sayın Yadigar Gülşen ve Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Erdal Bilmem de hazır bulundu.

Ziyaretimiz esnasında göstermiş oldukları ilgi ve konukseverlik dolayısıyla Sayın Bülent BOZATLI 'ya teşekkürlerimizi ve en derin saygılarımızı sunarız.

Çorlu SMMM Odası Yönetim Kurulu