Çorlu SMMM Odasında Düzenlenecek " Vergi Mevzuatımızdaki Güncel Gelişmeler ve Dönem Sonu İşlemlerine Yönelik Kritik Hatırlatmalar" Konulu Eğitim Seminerine, Tüm Üyelerimiz Davetlidir!

Çorlu Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler (SMMM) Odasında  düzenlenecek olan " Vergi Mevzuatımızdaki Güncel Gelişmeler ve Dönem Sonu İşlemlerine Yönelik Kritik Hatırlatmalar " konulu seminer; 03 Şubat 2026  Salı  Günü saat 14.00'da başlayacak ve Çorlu SMMM Odası Konferans Salonu'nda gerçekleştirilecek.

Sayın YMM Sinan DÜNDAR ın konuşmacı olarak katılacağı eğitim seminerinde, “ Vergi Mevzuatımızdaki Güncel Gelişmeler ve Dönem Sonu İşlemlerine Yönelik Kritik Hatırlatmalar”  hakkında detaylı bilgilendirmelerde bulunulacak.

Eğitime katılanlar, SÜRGEM  doğrulanabilir eğitim kapsamında "3" eğitim kredisine hak kazanabileceklerdir. Kredi kazanabilmek için, rezervasyon.surgem.org.tr adresinden eğitim için kayıt yaptırmanız ve eğitime katılmanız,kayıt sırasında çıkan karekodlu belgeyi Oda'mız da okutmanız gerekmektedir.

Odamızda yüz yüze yapılacak olan “Vergi Mevzuatımızdaki Güncel Gelişmeler ve Dönem Sonu İşlemlerine Yönelik Kritik Hatırlatmalar”  eğitim seminerine rezervasyon.surgem.org.tr  adresinden kayıt yaptırabilirsiniz.

Düzenlenecek olan eğitim seminerine, tüm Oda Üyeleri'miz davetlidir.

Tarih:   03 Şubat 2026 Salı

Saat:    14:00-17:00

Yer:     Çorlu SMMM Odası Konferans Salonu

Fotograf Galerisi

Diğer Paylaşımlar