Çorlu SMMM Odasında Düzenlenecek " Masak Yükümlülük Denetimleri " Eğitim Seminerine, Tüm Üyelerimiz Davetlidir!
Çorlu Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler (SMMM) Odasında düzenlenecek olan " Masak Yükümlülük Denetimleri " konulu seminer; 05 Şubat 2026 Perşembe Günü saat 11.00'da başlayacak ve Çorlu SMMM Odası Konferans Salonu'nda gerçekleştirilecek.
Sayın YMM Yalçın BAŞAR’ ın konuşmacı olarak katılacağı eğitim seminerinde, “ Masak Yükümlülük Denetimleri” konusu hakkında detaylı bilgilendirmelerde bulunulacak.
Eğitime katılanlar, SÜRGEM doğrulanabilir eğitim kapsamında "3" eğitim kredisine hak kazanabileceklerdir. Kredi kazanabilmek için, rezervasyon.surgem.org.tr adresinden eğitim için kayıt yaptırmanız ve eğitime katılmanız,kayıt sırasında çıkan karekodlu belgeyi Oda'mız da okutmanız gerekmektedir.
Odamızda yüz yüze yapılacak olan “Masak Yükümlülük Denetimleri” eğitim seminerine rezervasyon.surgem.org.tr adresinden kayıt yaptırabilirsiniz.
Düzenlenecek olan eğitim seminerine, tüm Oda Üyeleri'miz davetlidir.
Tarih: 05 Şubat 2026 Perşembe
Saat: 11:00-14:00
Yer: Çorlu SMMM Odası Konferans Salonu






