Sürekli Mesleki Geliştirme Eğitim Programı Kapsamında Düzenlenen Seminer, Yoğun İlgi Gördü

Çorlu Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler (SMMM) Odası'nın ev sahipliğinde ve SÜRGEM-TÜRMOB 'Sürekli Mesleki Geliştirme Eğitim Programı' kapsamında organize edilen eğitim semineri, 14 Haziran 2023 Çarşamba günü saat 14.00'da gerçekleştirildi. Çorlu SMMM Odası Konferans Salonu'nda yapılan seminer, yoğun ilgi gördü.

Seminerin giriş konuşmasını yapan Yönetim Kurulu Sekreteri'miz Sayın Burcu Bayındır, ''Kıymetli üstatlarım, değerli meslektaşlarım ve sevgili konuklarımız! Bugünkü eğitim programımızın 2'nci bölümü için tekrar bir araya geldiğimiz bu oturumda, hepinize yeniden saygılarımı sunuyor, aramıza yeni katılan tüm konuklarımıza 'Hoş Geldiniz' diyorum. SÜRGEM-TÜRMOB 'Sürekli Mesleki Geliştirme Eğitim Programı' kapsamında organize edilen bu seminerde; 'Kimler Eğitim Kapsamında?', 'Eğitim Çeşitleri ve Yöntemleri', 'Eğitim Konuları Nelerdir?', 'Eğitimi Düzenleyecek Kurum', 'Başvuru ve Takip', 'Eğitim Ücretli Mi?', 'Eğitim Sonrası Sınav Yapılacak Mı?' ve 'Eğitim Sonrası Sertifika Verilecek Mi?' gibi alt başlıklar dâhilinde yer alan hususlarla ilgili detaylı bilgiler edineceğiz. Sunumunu yapmak üzere; yıllarca birlikte gururla görev yaptığımız, Oda Üyeleri'mizin yakından tanıdığı ve kısa süre önce 'Yeminli Mali Müşavir' unvanını taşımaya hak kazanan sevgili meslektaşımız, SÜRGEM Eğitmeni YMM Sayın Sinan Dündar'ı kürsüye davet ediyorum.'' dedi.

Bayındır'ın davetinin ardından kürsüye gelen SÜRGEM Eğitmeni YMM Sayın Sinan Dündar, yaklaşık bir saat süren sunumunu gerçekleştirdi. Zorunlu Eğitim Programı kapsamında gerçekleştirilen eğitim semineri, Oda Üyeleri tarafından yoğun ilgiyle karşılandı.