Smmm Staja Giriş Sinavi Hazirlik Kursu İçin İlk Ders Zili Çaldi

Çorlu Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler (SMMM) Odası tarafından açılan 2023/1'inci Dönem Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik (SMMM) Staja Giriş Sınavı (SGS) Hazırlık Kursu için ilk ders zili çaldı. Toplam 176 saatlik kurs programı hafta sonlarında (cumartesi ve pazar günleri) gerçekleştirilecek olup, 4 aylık süreç staj süresinden sayılacak.

10 Aralık 2022 Cumartesi günü saat 09.30'da başlayan kurs programı öncesinde 16 kişilik katılımcı grubu ile bir araya gelen Oda'mız Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sayın Erol İlhan, Yönetim Kurulu Genel Sekreteri Sayın Burcu Bayındır, Yönetim Kurulu Saymanı Sayın Yadigâr Gülşen ve Staj Eğitim Komitesi Başkanı Sayın Serpil Bayrı; kurs programı, kursun işleyişi, program süresince dikkat edilmesi gereken hususlar, öğrenme teknikleri, sınav içeriği, sınavda dikkat edilmesi gereken hususlar ve sınav stresi ile başa çıkma yöntemleri hakkında detaylı açıklamalarda bulundular. Kursiyerlere başarı dileklerini de ileten Oda'mız üyeleri, anlamakta güçlük çekilen ve sıkıntı yaşanan her konuda destek vermeye hazır olduklarının da özellikle altını çizdiler.

Kursun başlangıcı niteliğindeki Meslek Hukuku konulu ilk dersi; geçmiş dönemde Çorlu SMMM Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı görevinde bulunan, kısa bir süre önce girdiği sınavda başarı göstererek Yeminli Mali Müşavir (YMM) olmaya hak kazanarak Oda kaydını İstanbul Yeminli Mali Müşavirler Odası'na aldıran Sayın Sinan Dündar verdi.

Çorlu SMMM Odası tarafından açılan 2023/1'inci Dönem SMMM Staja Giriş Sınavı (SGS) Hazırlık Kursu; belirlenen çalışma takvimi doğrultusunda, farklı eğitmenler ve ders içerikleriyle devam edecek.