Oda'mız Ev Sahipliğinde Düzenlenen ''Adli Muhasebe ve Hile Denetimi'' Konulu Bilgilendirme Semineri Gerçekleştirildi

Çorlu Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler (SMMM) Odası, FAC (Fraud Audit Corporation) Business Academy işbirliğiyle düzenlenen eğitim seminerine ev sahipliği yaptı. 14 Aralık 2023 Perşembe Günü saat 13.00'da başlayan ''Adli Muhasebe ve Hile Denetimi'' konulu bilgilendirme semineri, yaklaşık 4 saat sürdü.

Çorlu SMMM Odası Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen bilgilendirme seminerinin açılış konuşmasını, Oda'mız Yönetim Kurulu Sekreteri Sayın Burcu Bayındır gerçekleştirdi. Bayındır'ın ardından kürsüye gelen Eğitmen Dr. Sayın Baki Toraman; ''Adli Muhasebe Uygulamaları'', ''Hile Denetimi'', ''Belgede ve İmzada Sahtecilik'' ve ''Sorgulama ve Yalanı Yakalama Teknikleri'' alt konu başlıkları hakkında detaylı açıklamalarda bulundu.

Eğitim semineri, katılımcıların yönelttiği soruların cevaplanmasıyla son buldu.