Çorlu Smmm Odası ve Sürgem-Türmob İşbirliğiyle Düzenlenecek Eğitim Seminerine, Tüm Üyelerimiz Davetlidir!

Çorlu Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler (SMMM) Odası, SÜRGEM-TÜRMOB işbirliğiyle düzenlenecek olan eğitim seminerine ev sahipliği yapacak. "Vergi Düzenlemeleri Kapsamında Enflasyon Düzeltmesi" konulu seminer; 07 Aralık 2023 Perşembe Günü saat 10.00'da başlayacak ve Çorlu SMMM Odası Konferans Salonu'nda gerçekleştirilecek.

SÜRGEM-TÜRMOB Eğitmeni Sayın Sabiha TURGUT GENÇ'in konuşmacı olarak katılacağı eğitim seminerinde; "Yasal Düzenleme", "Temel Kavramlar", "2023 Yılı Uygulama Esasları", "Bilanço Hesaplarının Düzeltilmesi" ve "Hazırlık Sürecinde Yapılması Gerekenler" alt konu başlıkları hakkında detaylı bilgilendirmelerde bulunulacak.

Eğitime katılanlar, SÜRGEM "Doğrulanabilir Eğitim" kapsamında "3" eğitim kredisine hak kazanabileceklerdir. Kredi kazanabilmek için, rezervasyon.surgem.org.tr adresinden eğitim için kayıt yaptırmanız ve eğitime katılmanız gerekmektedir.

Odamızda yüz yüze yapılacak olan "Vergi Düzenlemeleri Kapsamında Enflasyon Düzeltmesi" eğitimin seminerine http://rezervasyon.surgem.org.tr/  adresinden kayıt yaptırabilirsiniz.

Düzenlenecek olan eğitim seminerine, tüm Oda Üyeleri'miz davetlidir.

Tarih: 07 Aralık 2023 Perşembe

Saat: 10:00