Çorlu Smmm Odası, Mmmb Çorlu Şubesi ve Edm Bilişim İşbirliğiyle Düzenlenen Seminere Ev Sahipliği Yapacak

Çorlu Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler (SMMM) Odası, Mali Müşavirler Muhasebeciler Birliği (MMMB) Derneği Çorlu Şubesi ve EDM Bilişim işbirliğiyle düzenlenen seminere ev sahipliği yapacak. ''E-Dönüşüm Hizmetleriyle Entegre Çalışan Muhasebe Ofisi ve Mükellef Yönetim Platformu'nun, Mali Müşavirlere Sağladığı Avantajlar'' konulu seminer; 21 Haziran 2023 Çarşamba Günü saat 11.00'da, Çorlu SMMM Odası Konferans Salonu'nda gerçekleştirilecek.

Açılış konuşmasını MMMB Derneği Çorlu Şube Başkanı Sayın Figen Özgür'ün yapacağı eğitim seminerine, EDM Bilişim Pazarlama Direktörü Sayın Ahmet Soyseven konuşmacı olarak katılacak. Seminerde; 'Beyanname Yönetim Sistemi', 'Mükellef Tebligat Yönetim Sistemi', 'Fatura Muhasebeleştirme Robotu', 'Banka / POS Hareketleri Muhasebeleştirme Robotu' ve 'Defter ve Defter Saklama Yönetimi' alt başlıkları hakkında detaylı bilgilendirmelerde bulunulacak.

Düzenlenecek olan eğitim seminerine, tüm Oda Üyeleri'miz davetlidir.

TARİH: 21 Haziran 2023 Çarşamba

SAAT: 11.00