Yeni Yilin İlk Eğitim Semineri, 05 Ocak 2023 Perşembe Günü Gerçekleştirilecek

Türkiye Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler ve Yeminli Mali Müşavirler Odaları Birliği (TÜRMOB) ve Çorlu Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler (SMMM) Odası işbirliğiyle düzenlenecek olan ''Vergi Mevzuatında Güncel Değişiklikler'' konulu eğitim semineri, 05 Ocak 2023 Perşembe günü saat 14.00'da gerçekleştirilecek.

Çobançeşme Mahallesi Yalçıntepe Sokak No:27 Çorlu/Tekirdağ adresinde mukim Oda'mız Hizmet Binası Brifing Salonu'nda yapılacak olan seminerin açılış konuşmasını, Yönetim Kurulu Başkanı'mız Sayın Ayşe Eroğlu gerçekleştirecek. ''Vergi Mevzuatında Güncel Değişiklikler'' konulu seminerin konuşmacısı ise Eğitmen SMMM Sayın Selda Altınsoy olacak.

Oda'mız Üyesi Sayın Meslektaşlarımızın ve Sevgili Stajyerlerimizin, düzenlenecek olan eğitim seminerine katılmalarını önemle rica ederiz.