07 Aralik 2023 Perşembe Günü (Yarin) Yapilacak Olan ''vergi Düzenlemeleri Kapsaminda Enflasyon Düzeltmesi'' Konulu Eğitime Katilacak Değerli Üyelerimizin Dikkatine!

07 Aralık 2023 tarihinde Çorlu SMMM Odası'nda yapılacak olan ''Vergi Düzenlemeleri Kapsamında Enflasyon Düzeltmesi'' Eğitimine katılacak olan değerli üyelerimizin ''SÜRGEM Kredi Kazanımı'' için ''Rezervasyon İşlemi'' sonucu oluşan ''Karekodlu Katılım Belgesi''nin çıktısını almaları ve aldıkları çıktıyı yanlarında bulundurmaları önemle rica olunur. Belgesi bulunmayan Oda Üyeleri?mizin ''Eğitim Kredisi'', sistem tarafından ONAYLANMAYACAKTIR!

ÇORLU SMMM ODASI YÖNETİM KURULU

Bilgi Notu: ''KAREKODLU KATILIM BELGESİ''ni nasıl alacağınız, ekteki görsellerde bilgilerinize sunulmuştur. Almış olduğunuz belge, eğitim öncesinde Oda Görevlileri tarafından okutulacaktır. ''KAREKODLU KATILIM BELGESİ''nin nasıl alınacağı, ilişikteki görsellerde ve Oda'mızın facebook group sayfasında, detaylarıyla gösterilmiştir.