Smmm Ruhsatini, Oda Başkani'miz Sayin Ayşe Eroğlu Ve Dündar Çifti Birlikte Takdim Ettiler

Çorlu Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler (SMMM) Odası Yönetim Kurulu Başkanı'mız Sayın Ayşe Eroğlu; Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik Ruhsatı'nı takdim etmek üzere, Oda'mız Üyesi Sayın Selin Ürkünç'ü makamında ağırladı.

14 Haziran 2023 Çarşamba günü saat 12.30'da gerçekleştirilen takdim töreninde; Oda'mız Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Ayşe Eroğlu, Yönetim Kurulu Sekreteri Sayın Burcu Bayındır, Yönetim Kurulu Saymanı Sayın Yadigâr Gülşen, Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Erdal Bilmem, Ürkünç'ün 'Meslek Üstadı' YMM Sayın Sinan Dündar ve değerli eşi SMMM Sayın Mine Dündar ile 2012-2013, 2013-2016 ve 2016-2019 dönemlerinde Oda'mız Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapan Sayın Çiğdem Karataş da hazır bulundu. Günü daha da anlamlı kılmak adına ve Oda'mız Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Ayşe Eroğlu'nun ricasıyla Ürkünç'ün ruhsatını, Eroğlu ve 'Meslek Üstatları' Dündar çifti birlikte takdim ettiler.

SMMM Ruhsatı'nı teslim ettiğimiz Üye'miz Sayın Selin Ürkünç'e, uzun ve başarılarla dolu bir meslek hayatı temenni ederiz.