Cumhuriyet'in 100'üncü Yilinda Kazanilan Şampiyonluk Kupasi, Başkan Eroğlu'nun Ellerinde Yükseldi

Çorlu Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler (SMMM) Odası, Tekirdağ SMMM Odası, Edirne SMMM Odası ile Kırklareli SMMM Odası'nın katılımıyla her yıl geleneksel olarak düzenlenen ve bu yıl 12'ncisi organize edilen Trakya Mali Müşavir Odaları Futbol Turnuvası Şampiyonluk Kupası, Oda'mız Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Ayşe Eroğlu'nun ellerinde yükseldi.

12'nci Trakya Mali Müşavir Odaları Futbol Turnuvası'nda namağlup şampiyon olan Çorlu SMMM Odası Futbol Takımı, Oda'mız Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Ayşe Eroğlu'nu makamında ziyaret ettiler. Cumhuriyet'imizin 100'üncü kuruluş yıl dönümünde kazanılan şampiyonluk kupasını Başkan Eroğlu nezdinde tüm yönetim kurulu üyelerine ve Çorlu SMMM Odası Ailesi'ne armağan eden değerli meslektaşlarımız, hem vermiş oldukları desteklerden dolayı yönetim kurulu üyelerimize teşekkürlerini ilettiler hem de alın teri dökerek kazandıkları şampiyonluk kupasının haklı gururunu bir kez daha yaşadılar.

14 Aralık 2023 Perşembe günü saat 12.00'de gerçekleştirilen ve eksiksiz olarak tüm isimlerin yer aldığı ziyarette kısa bir konuşma yapan Oda'mız Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Ayşe Eroğlu, şampiyonluk yolunda katkı sunan tüm meslektaşlara ayrı ayrı teşekkürlerini sundu. Hayatın her alanında birlik ve beraberlik içerisinde tek yürek olabilmenin önemine vurgu yapan Eroğlu, Çorlu SMMM Odası olarak bu durumu gayet iyi başarabildiklerini söyledi. Eroğlu, gerek sosyal gerek kültürel gerekse sportif alanda yaşanan bu tarz mutlulukların, ''Büyük Aile'' olarak adlandırdıkları meslek camiası arasındaki bireysel bağların ve aidiyet duygusunun daha da kuvvetlenmesine vesile olduğunu ifade etti.

Çorlu SMMM Odası Yönetim Kurulu Üyeleri olarak; 12'nci Trakya Mali Müşavir Odaları Futbol Turnuvası'nda şampiyon olan Çorlu SMMM Odası Futbol Takımı'nın teknik ve oyuncu kadrosu içerisinde yer alan değerli meslektaşlarımızı bir kez daha tebrik eder, bu büyük mutluluğu bizlere yaşattıkları için sonsuz teşekkürlerimizi sunarız.