Cumhuriyet'in 100'üncü Yilinda Gelen Şampiyonluk, Çorlu Smmm Odasi'na Çok Yakişti

07 Ekim 2023 tarihinde başlayan 12'nci Trakya Mali Müşavir Odaları Futbol Turnuvası, 02 Aralık 2023 Cumartesi günü Lüleburgaz'da oynanan 3'üncü tur maçlarının ardından sona erdi. Tüm maçlarını kayıpsız bir şekilde geçen Çorlu SMMM Odası turnuvanın şampiyonu olurken; Cumhuriyet'in 100'üncü kuruluş yılında gelen şampiyonluk, Yönetim Kurulu Başkanı Eroğlu ve tüm Oda üyelerine büyük bir armağan oldu.

Çorlu Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler (SMMM) Odası, Tekirdağ SMMM Odası, Edirne SMMM Odası ile Kırklareli SMMM Odası'nın katılımıyla düzenlenen ve bu yıl 12'ncisi organize edilen Trakya Mali Müşavir Odaları Futbol Turnuvası; 04 Kasım 2023 Cumartesi günü oynanan 2'nci tur ve 02 Aralık 2023 Cumartesi günü oynanan 3'üncü tur maçlarının ardından sona erdi. Kıyasıya rekabetin ve ebedi dostluğun yaşandığı turnuvanın 2'nci tur maçlarına Edirne SMMM Odası, 3'üncü tur maçlarına ise Kırklareli SMMM Odası ev sahipliği yaptı.

İDDİALI İKİ TAKIMIN MÜCADELESİ, NEFESLERİ KESTİ

12'nci Trakya Mali Müşavir Odaları Futbol Turnuvası 2'nci Tur Maçları kapsamında saat 17.00'de Tekirdağ SMMM Odası ile Çorlu SMMM Odası karşı karşıya geldi. Şampiyonluk parolasıyla sahaya çıkan iki takımın mücadelesi nefesleri keserken, maç sonunda gülen taraf Çorlu SMMM Odası oldu. İlk yarısı 4-1 Çorlu SMMM Odası'nın üstünlüğü ile kapanan müsabakanın 2'nci yarısında skor 4-4'e geldi. Müsabakanın düğümünü çözen isim, ilk tur maçında Kırklareli SMMM Odası'na 4 gol birden atan Cavit Şen oldu. Maçtan 5-4 üstünlükle ayrılan Çorlu SMMM Odası puanını 6'ya çıkarırken, şampiyonluk yolundaki en büyük rakibimiz olan ve ilk maçta elde ettiği 10'a 2'lik galibiyetle turnuvaya sükseli bir giriş yapan Tekirdağ SMMM Odası ise 3 puanda kaldı.

12'nci Trakya Mali Müşavir Odaları Futbol Turnuvası 2'nci Tur Maçları kapsamında saat 18.00'de ise Kırklareli SMMM Odası ile Edirne SMMM Odası karşı karşıya geldi. Maçtan 8-3'lük galibiyetle ayrılan Kırklareli SMMM Odası 3 puan ile tanışırken, ikincilik umutlarını son haftaya taşıdı.

Elde edilen bu sonuçların ardından puan durumu ise şu şekilde oluştu:

Sıra:

Takımlar

O

G

M

AG

YG

AV

P

Çorlu SMMM Odası

Tekirdağ SMMM Odası

Kırklareli SMMM Odası

Edirne SMMM Odası

-13

ÇORLU SMMM ODASI; 100'ÜNCÜ YILDA, NAMAĞLUP ŞAMPİYON

Turnuvanın 3'üncü Tur Maçları; Kırklareli SMMM Odası'nın ev sahipliğinde, Lüleburgaz'da oynandı. 02 Aralık 2023 Cumartesi günü saat 17.00'de oynanan ilk maçta, Kırklareli SMMM Odası ile Tekirdağ SMMM Odası karşı karşıya geldi. 2'nci tur maçında Edirne SMMM Odası karşısında aldığı galibiyetle umutlarını son haftaya taşıyan Kırklareli SMMM Odası, Çorlu SMMM Odası maçında mağlubiyetle tanışan Tekirdağ SMMM Odası karşısında tutunamadı. Elde ettiği 10-2'lik skorla bir önceki maçın yarasını saran Tekirdağ SMMM Odası, puanını 6'ya yükseltti. Kırklareli SMMM Odası ise 3 puanda kaldı. Ayrıca 12'nci Trakya Mali Müşavir Odaları Futbol Turnuvası'nın en fazla gol atıp, en az gol yiyen takımı da Tekirdağ SMMM Odası oldu.

Saat 18.00'de oynanan 3'üncü Tur 2'nci müsabakasında ise; grubun nagalip tek takımı olan Edirne SMMM Odası ile namağlup tek takımı olan Çorlu SMMM Odası karşı karşıya geldi. İlk iki tur maçlarının ardından grubun zirvesinde yer alan ve Edirne SMMM Odası karşısında rahat bir oyun sergileyen Çorlu SMMM Odası, müsabakadan 9-5'lik galibiyetle ayrılarak şampiyonluğunu ilan etti. Ayrıca 12'nci Trakya Mali Müşavir Odaları Futbol Turnuvası'nın ''Gol Kralı'' da Çorlu SMMM Odası'ndan Cavit Şen oldu.

Elde edilen bu sonuçların ardından turnuvanın nihai puan durumu ise şu şekilde oluştu:

Sıra:

Takımlar

O

G

M

AG

YG

AV

P

Çorlu SMMM Odası

Tekirdağ SMMM Odası

Kırklareli SMMM Odası

-1

Edirne SMMM Odası

-21

BAŞKAN'IMIZA ve ODA'MIZ ÜYELERİNE ARMAĞAN OLSUN...

Maçın ardından görüşlerini aldığımız oyuncularımızın mutluluğu yüzlerinden okunurken, Cumhuriyet'in ilanının 100'üncü yıl dönümünün hemen akabinde gelen şampiyonluğu Oda'mız Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Ayşe Eroğlu ve Oda'mızın değerli üyelerine armağan ettiler.