Çorlu Smmm Odasi, Ata'mizin Aramizdan Ayrilişinin 85'inci Yil Dönümü Dolayisiyla Düzenlenen Çelenk Sunma Törenine Katildi

Çorlu Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler (SMMM) Odası Yönetim Kurulu Başkanı'mız Sayın Ayşe Eroğlu ve Oda'mızın değerli üyeleri, Büyük Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün aramızdan ayrılışının 85'inci yıl dönümü dolayısıyla düzenlenen çelenk sunma törenine katıldılar.

Ata'mızın aramızdan ayrılışının 85'inci yıl dönümü dolayısıyla düzenlenen çelenk sunma töreni, saat 09.05'te Atatürk Meydanı'ndaki Atatürk Anıtı önünde gerçekleştirildi. Törende; Yönetim Kurulu Başkanı'mız Sayın Ayşe Eroğlu, Yönetim Kurulu Sekreteri'miz Sayın Burcu Bayındır, Yönetim Kurulu Saymanı'mız Sayın Yadigâr Gülşen ve Yönetim Kurulu Üyemiz Sayın Erdal Bilmem başta olmak üzere, çok sayıda Oda üyemiz hazır bulundu. Ayrıca Oda'mızda üyelik kayıtları bulunan İYİ Parti Çorlu İlçe Teşkilat Başkanı Sayın Akın Yılmaz ile Çorlu Belediyesi Meclis Üyesi Sayın Öner Tekin de çelenk sunma törenine eşlik ettiler.

Çelenk sunma töreni, saygı duruşuna müteakiben okunan İstiklal Marşı'mız ile başladı. Akabinde Çorlu Kaymakamı Sayın Murat Eren, 5'inci Kolordu ve Garnizon Komutanı Tümgeneral Sayın Muammer Alper ve Çorlu Belediye Başkanı Sayın Ahmet Sarıkurt tarafından Atatürk Anıtı'na çelenkler sunuldu. Akabinde beraberinde getirdikleri karanfilleri tek tek Atatürk Anıtı'na bırakan Oda üyelerimiz, çektirdikleri aile fotoğrafı ile 10 Kasım gününü bir kez daha ölümsüzleştirdiler.

Günün programı, Çorlu Belediyesi Park Kafe'de yapılan sohbet toplantısı ile son buldu.