Çorlu Smmm Odasi, 100'üncü Yil Kutlamalarinin Finalini Fener Alayi İle Yapti

Cumhuriyet'imizin 100'üncü yıl dönümü dolayısıyla ilçemizde düzenlenen etkinlik programlarına çok sayıda meslek mensubuyla katılan Çorlu Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler (SMMM) Odası, programın finalini fener alayı ile yaptı.

Saat 18.30 dolaylarında Çorlu Şehitliği yanında bir araya gelen meslek mensuplarımız, Cumhuriyet'imizin 100'üncü yıl dönümü dolayısıyla Çorlu Belediyesi tarafından organize edilen kortej yürüyüşüne katıldılar. Çorlu Şehitliği'nden başlayarak Omurtak Caddesi üzerinden Atatürk Meydanı'na ulaşan ve akabinde saat 21.00 dolaylarında Cumhuriyet Parkı'nda son bulan korteje katılan Oda üyelerimiz, Cumhuriyet coşkusunu doyasıya yaşadılar.             Renkli görüntülere sahne olan organizasyon sonrasında kısa bir açıklama yapan Çorlu SMMM Odası Başkanı'mız Sayın Ayşe Eroğlu, ''Cumhuriyet'imizin 100'üncü yıl coşkusunu, Oda üyelerimiz ile doyasıya yaşadık. Çelenk sunma töreni ile başlayan kutlamalarımız, düzenlenen Cumhuriyet Yürüyüşü ile son buldu. Düzenlenen organizasyonlarda bizleri yalnız bırakmayan ve yaptığımız çağrıya yanıt veren tüm üyelerimize canı gönülden teşekkür ederim. Yaşasın Cumhuriyet, Yaşasın Cumhuriyet Coşkusu...'' dedi.