11'inci Turnuvanin Başlama Vuruşunu Oda Başkani'miz Ayşe Eroğlu Yapti

Edirne SMMM Odası, Kırklareli SMMM Odası, Tekirdağ SMMM Odası ile Çorlu SMMM Odası'nın katılımıyla düzenlenen ve bu yıl 11'incisi gerçekleştirilen Trakya Mali Müşavir Odaları Futbol Turnuvası, Çorlu Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler (SMMM) Odası Yönetim Kurulu Başkanı'mız Sayın Ayşe Eroğlu'nun yaptığı başlama vuruşu ile start aldı. İlk tur müsabakaları sonucunda, Kırklareli SMMM Odası liderlik koltuğuna oturdu.

11'inci Trakya Mali Müşavir Odaları Futbol Turnuvası'nın ilk turu, Çorlu Ataş Spor Kompleksi'nde yapılan müsabakalar ile tamamlandı. Çorlu SMMM Odası'nın ev sahipliği yaptığı ilk tur maçları kapsamında; saat 17.00'de Çorlu SMMM Odası ile Kırklareli SMMM Odası, saat 18.00'de ise Edirne SMMM Odası ile Tekirdağ SMMM Odası karşı karşıya geldiler. Başlama vuruşunu Çorlu SMMM Odası Yönetim Kurulu Başkanı'mız Sayın Ayşe Eroğlu'nun yaptığı turnuvanın ilk tur müsabakaları, heyecanlı anlara sahne oldu.

KIRKLARELİ SMMM ODASI FARKLI KAZANDI

Turnuvanın açılış maçında, Çorlu SMMM Odası ile Kırklareli SMMM Odası karşı karşıya geldi. Saat 17.00'de başlayan müsabakada, Kırklareli SMMM Odası farklı kazandı. Maçın ilk yarısını Taha Berk Dergan ve Onur Türkücü'nün ayağından bulduğu gollerle önde kapatan konuk ekip; ikinci yarıda Ozan Kurt'un attığı 3, Tahir Çarıkçı'nın attığı 2 golle farka gitti. Ev sahibi Çorlu SMMM Odası'nın gollerini ise Ebrar Gültekin ve Cem Yazar kaydetti.

SKOR:

İlk Yarı Skoru:   Çorlu SMMM Odası 0 - 2 Kırklareli SMMM Odası

Maç Skoru:       Çorlu SMMM Odası 2 - 7 Kırklareli SMMM Odası

KADROLAR:

Çorlu SMMM Odası: Aykut Erden, Osman Katırcıoğlu, Ali Mandacıoğlu, Tarık Gülgör, Fatih Yandal, Barış Gündoğdu, Cem Yazar, Tarıkcan Ersoy, Ebrar Gültekin, Aykut Özenbaş, Erol İlhan, Recep Özenbaş ve Sedat Dedeoğlu.

Kırklareli SMMM Odası: Kenan Tekin, Yücel Yayak, Samet Durgut, Ediz Fidan, Tahir Çarıkçı, Çetin Yılmaz, Bedirhan Özkan, Ozan Kurt, Niyazi Yiğit Yılmaz, Taha Berk Dergan, Onur Türkücü ve Murat Örenli.

NEFESLERİ KESEN MÜCADELEDE EDİRNE GALİP

Turnuvanın ikinci maçında, Edirne SMMM Odası ile Tekirdağ SMMM Odası karşı karşıya geldi. Saat 18.00'de başlayan müsabakada, Kırklareli SMMM Odası tek farkla kazandı. Maçın ilk yarısı; Tekirdağ SMMM Odası adına Samet Kesebir ve Edirne SMMM Odası adına Tarık Özer'in attığı karşılıklı birer golle berabere sonuçlandı. İkinci yarıda Edirne SMMM Odası'ndan Onur Coşkun'un penaltıdan attığı gole, Tekirdağ SMMM Odası'ndan Ergün Duba cevap verdi. Akabinde Edirne SMMM Odası adına Anıl Küçükkaraca ve Tanju Demirkol jeneriklik 2 gole imza atarken, Tekirdağ SMMM Odası'ndan Ergün Duba'nın verdiği tek gollük yanıt yeterli gelmedi.

SKOR:

İlk Yarı Skoru:   Edirne SMMM Odası 1 - 1 Tekirdağ SMMM Odası

Maç Skoru:       Edirne SMMM Odası 4 - 3 Tekirdağ SMMM Odası

KADROLAR:

Edirne SMMM Odası: Ahmet Oğuz, Onur Durmaz, Hasan Yavuz, Anıl Küçükkaraca, Onur Coşkun, Tanju Demirkol, Turgay Sarıtaş, Tarık Özer ve Haluk Kaba.

Tekirdağ SMMM Odası: Serdar Yılmaz, Varol Türel, Ender Altıntaş, Atıl Melen, Salih Fidancı, Samet Kesebir, Ergün Duba ve Faruk Sakızoğlu.

KIRKLARELİ SMMM ODASI GÖZ DOLDURDU

Tamamlanan maçların ardından Kırklareli SMMM Odası 3 puan ve +5 averajla ilk sırada yer alırken, Edirne SMMM Odası ise aynı puan ve +1 averajla lideri takip ediyor. İlk tur maçlarını puansız kapatan iki ekipten Tekirdağ SMMM Odası 3'üncü, Çorlu SMMM Odası ise son sırada yer alıyor. Gol krallığı sıralamasında Kırklareli SMMM Odası?ndan Ozan Kurt 3 golle ilk sırada, Kurt'un takım arkadaşı Tahir Çarıkçı ve Tekirdağ SMMM Odası'ndan Ergün Duba attıkları 2'şer golle ikinciliği paylaşıyorlar.

İKİNCİ TUR MAÇLARI 05 KASIM'DA

05 Kasım 2022 Cumartesi günü oynanacak ikinci tur müsabakalarına, Tekirdağ SMMM Odası ev sahipliği yapacak. İkinci tur müsabakaları kapsamında Tekirdağ SMMM Odası ile Çorlu SMMM Odası saat 15.00'te, Kırklareli SMMM Odası ile Edirne SMMM Odası saat 16.00'da karşı karşıya gelecekler.

Müsabakaların sona ermesinin ardından ekipler, 11'inci Trakya Mali Müşavir Odaları Futbol Turnuvası dolayısıyla düzenlenen dostluk yemeğinde bir araya geldiler.