11'inci Trakya Mali Müşavirler Odalari Futbol Turnuvasi'nda, İkinci Tur Tamamlandi

Edirne Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler (SMMM) Odası, Kırklareli SMMM Odası, Tekirdağ SMMM Odası ile Çorlu SMMM Odası'nın katılımıyla düzenlenen ve bu yıl 11'incisi gerçekleştirilen Trakya Mali Müşavir Odaları Futbol Turnuvası'nda, ikinci tur maçları tamamlandı. İkinci tur müsabakalarının ardından, Kırklareli SMMM Odası liderlik koltuğunu kaptırmadı.

11'inci Trakya Mali Müşavir Odaları Futbol Turnuvası'nın ikinci turu, Tekirdağ'da yapılan müsabakalar ile tamamlandı. Tekirdağ SMMM Odası'nın ev sahipliği yaptığı ikinci tur maçları kapsamında; Tekirdağ SMMM Odası ile Çorlu SMMM Odası, Edirne SMMM Odası ile Kırklareli SMMM Odası karşı karşıya geldiler. İkinci tur müsabakaları, ilk turda olduğu gibi heyecanlı anlara sahne oldu.

Tekirdağ etabının saat 15.00'da oynanan ilk maçında, Tekirdağ SMMM Odası ile Çorlu SMMM Odası karşıya karşıya geldi. Gol düellosu şeklinde geçen ve 4-4 biten maçta, taraflar birbirine üstünlük sağlayamadı. Maçın gollerini; Tekirdağ SMMM Odası adına Hakan (1) ve Mertcan (3), Çorlu SMMM Odası adına ise Cavit Şen (1), Fatih Yandal (2) ve Barış Gündoğdu (1) kaydetti.

Tekirdağ etabının saat 16.00'da oynanan ikinci maçında ise, Edirne SMMM Odası ile Kırklareli SMMM Odası karşıya karşıya geldi. Karşılaşmada tek gol bulan Edirne SMMM Odası (Tanju); Bedirhan (1), Tahir (2) ve Onur (1)'un ayağından 4 gol bulan rakibi karşısında varlık gösteremedi.

Tamamlanan ikinci tur maçlarının ardından turnuvanın puan durumu ise şöyle oluştu:

O:        G:        B:         M:        A:         Y:         Av:       P:

Kırklareli SMMM Odası           2          2          0          0          11        3          +8        6

Edirne SMMM Odası               2          1          0          1          5          7          -2         3

Tekirdağ SMMM Odası            2          0          1          1          7          8          -1         1

Çorlu SMMM Odası                 2          0          1          1          6          11        -5         1