11'inci Trakya Mali Müşavir Odalari Futbol Turnuvasi Başliyor

Edirne SMMM Odası, Kırklareli SMMM Odası, Tekirdağ SMMM Odası ile Çorlu SMMM Odası'nın katılımıyla düzenlenen ve bu yıl 11'incisi yapılacak olan Trakya Mali Müşavir Odaları Futbol Turnuvası için geri sayım başladı. Turnuvanın ilk tur maçları, 08 Ekim 2022 Cumartesi günü yapılacak.

Ataş Spor Kompleksi'nde oynanacak ilk tur müsabakalarına Çorlu SMMM Odası ev sahipliği yaparken; saat 17.00'de Çorlu SMMM Odası ile Kırklareli SMMM Odası, saat 18.00'de ise Edirne SMMM Odası ile Tekirdağ SMMM Odası karşı karşıya gelecekler.

05 Kasım 2022 Cumartesi günü oynanacak ikinci tur müsabakalarına, Tekirdağ SMMM Odası ev sahipliği yapacak. İkinci tur müsabakaları kapsamında Tekirdağ SMMM Odası ile Çorlu SMMM Odası saat 15.00'te, Kırklareli SMMM Odası ile Edirne SMMM Odası saat 16.00'da karşı karşıya gelecekler.

Turnuvanın son tur maçları ise 03 Aralık 2022 Cumartesi günü yapılacak. Lüleburgaz Muntaş Spor Tesisleri'nde oynanacak müsabakalarda; Kırklareli SMMM Odası ile Tekirdağ SMMM Odası saat 15.00'te, Edirne SMMM Odası ile Çorlu SMMM Odası saat 16.00'da karşı karşıya gelecekler.

Çorlu SMMM Odası Yönetim Kurulu olarak turnuvaya katılan tüm ekiplere başarılar diler, sakatlığın yaşanmayacağı ve dostluk bağlarının daha da güçleneceği bir turnuva olmasını temenni ederiz.