Çorlu Smmm Odasi Ve İşnet İşbirliğiyle Düzenlenecek Olan Luca Eğitim Seminerine, Tüm Üyelerimiz Davetlidir!

Çorlu Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler (SMMM) Odası, İşNet işbirliğiyle düzenlenecek olan LUCA Eğitim Semineri'ne ev sahipliği yapacak. Eğitim semineri, 22 Aralık 2023 Cuma günü saat 14.00'da başlayacak ve Çorlu SMMM Odası Konferans Salonu'nda gerçekleştirilecek.

LUCA Eğitim ve Destek Uzmanı Burak Akdemir ve İşNet e-Dönüşüm Kıdemli Uzmanı Şafak İlhan'ın konuşmacı olarak katılacakları LUCA Eğitim Semineri'nde; "Sektörel ve Cirosal e-Belge Geçiş Süreçleri", "e-Defter Geçiş Süreci ve Başvuru İşlemleri", "LUCA e-Defterde Dikkat Edilmesi Gerekenler ve Özellikli Durumlar", "LUCA Akıllı Entegrasyon" ve "İşNet e-Dönüşüm Çözümleri" alt konu başlıkları hakkında detaylı bilgilendirmelerde bulunulacak. Eğitime katılanlar, SÜRGEM kapsamında "3"kredi elde edebilecekler.

Kredi kazanabilmek için, http://rezervasyon.surgem.org.tr/  adresinden eğitim için kayıt yaptırmanız ve eğitime katılmanız gerekmektedir.

Düzenlenecek olan eğitim seminerine, tüm Oda Üyeleri'miz davetlidir.

Tarih:   22 Aralık 2023 Cuma

Saat:    14:00