"Luca Enflasyon Düzeltmesi Uygulamaları" ve “Muhasebede Dijitalleşme ve Elektronik Uygulamalarda Son Gelişmeler” Konulu Eğitim Semineri Oda’mız da Gerçekleştirildi

Çorlu Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler (SMMM) Odası ile SÜRGEM-TÜRMOB işbirliğiyle düzenlenen ve 02 Nisan 2024 Salı Günü saat 10.00'da gerçekleştirilen Eğitim Seminerinin açılış konuşmasını, Yönetim Kurulu Başkanı'mız Sayın Ayşe Eroğlu gerçekleştirdi.

Açılış konuşmasının ardından " SÜRGEM-TÜRMOB Eğitmeni, Luca Eğitim ve Destek Uzmanı Sayın Burak AKDEMİR ve İşnet E-Dönüşüm Kıdemli Uzmanı Şafak İlhan’ın konuşmacı olarak katıldığı " Luca Enflasyon Düzeltmesi Uygulamaları” ve “Muhasebede Dijitalleşme ve Elektronik Uygulamalarda Son Gelişmeler” konu başlıkları hakkında detaylı bilgilendirmelerde bulundular.