Çorlu Smmm Odası ve Fac Business Academy İşbirliğiyle Düzenlenecek Eğitim Seminerine, Tüm Üyelerimiz Davetlidir!

Çorlu Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler (SMMM) Odası, FAC (Fraud Audit Corporation) Business Academy işbirliğiyle düzenlenecek olan eğitim seminerine ev sahipliği yapacak. "Adli Muhasebe ve Hile Denetimi" konulu seminer; 14 Aralık 2023 Perşembe Günü saat 13.00'da başlayacak ve Çorlu SMMM Odası Konferans Salonu'nda gerçekleştirilecek.

Eğitmen Dr. Sayın Baki Toraman?ın konuşmacı olarak katılacağı eğitim seminerinde; "Adli Muhasebe Uygulamaları", "Hile Denetimi", "Belgede ve İmzada Sahtecilik" ve "Sorgulama ve Yalanı Yakalama Teknikleri" alt konu başlıkları hakkında detaylı bilgilendirmelerde bulunulacak. Eğitime katılanlar, KGK ve SÜRGEM kapsamında kredi elde edebilecekler.

Düzenlenecek olan eğitim seminerine, tüm Oda Üyeleri'miz davetlidir.

Tarih: 14 Aralık 2023 Perşembe

Saat: 13:00 / 17:00 Arası