"VUK Kapsamında Uygulamalı Enflasyon Düzeltmesi" Konulu Eğitim Semineri Oda’mız da Gerçekleştirildi

Çorlu Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler (SMMM) Odası ile SÜRGEM-TÜRMOB işbirliğiyle düzenlenen ve 14 Mart 2024 Perşembe Günü saat 14.00'da gerçekleştirilen "VUK Kapsamında Uygulamalı Enflasyon Düzeltmesi" konulu eğitim semineri, yoğun ilgi gördü. SÜRGEM-TÜRMOB Eğitmeni YMM Sayın Yalçın Başar'ın konuşmacı olarak katıldığı eğitim seminerini; 135'i kayıt yaptıran Oda Üyemiz olmak üzere, onlarca muhasebe çalışanı birlikte takip etti.

Eğitim seminerinin açılış konuşmasını, Yönetim Kurulu Başkanı'mız Sayın Ayşe Eroğlu gerçekleştirdi.

Açılış konuşmasının ardından kürsüye gelen SÜRGEM-TÜRMOB Eğitmeni YMM Sayın Yalçın Başar; "Enflasyon Düzeltmesi Başlangıç İşlemleri", "Enflasyon Düzeltmesi Yaparken Dikkat Edilmesi Gereken Hususlar", " Enflasyon Muhasebesi Özellikli Hususlar ve Örnek İşlemler" ve “Enflasyon Düzeltmesi Baştan Sona Örnek Uygulama” alt konu başlıkları dâhilinde detaylı bilgilendirmelerde bulundu. "VUK Kapsamında Uygulamalı Enflasyon Düzeltmesi" konulu eğitim semineri, saat 17.30 sularında sona erdi.