Çorlu Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler (SMMM) Odası Yönetim Kurulu Başkanı'mız Sayın Ayşe Eroğlu, Oda'mız üyesi Sayın Ömer Faruk Konuk'a Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik Ruhsatı'nı takdim etti.

14 Mart 2024 Perşembe günü saat 13.00'da gerçekleşen takdim töreninde; Oda'mız Yönetim Kurulu Sekreteri Sayın Burcu Bayındır ve Oda'mız üyesi Sayın Ömer Faruk Konuk'un değerli eşi ve kızkardeşi de hazır bulundu.

Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik Ruhsatı'nı teslim ettiğimiz Oda'mız Üyesi Sayın Ömer Faruk Konuk’a, uzun ve başarılarla dolu bir meslek hayatı temenni ederiz.