26.08.2016 Çorlu Smmm Odası Hizmet Binası Temel Atma Töreni

Odamız hizmet binası temel atma törenine iştirak ederek bizleri onurlandıran Türmob Genel Başkanı Nail Sanlı, Türmob Genel Saymanı Ülkü Sönmez, CHP Tekirdağ Millet Vekilleri Candan Yüceer ve Emre Köprü, Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan ve Bşk.Yard. Erdoğan Demirci, Çorlu Vergi Dairesi Müdürü Bedrettin Tepe ve Müd.Yard. Gülperi Toraman, Müd.Yard. Özgür Samğar, Sicil Şefi Süleyman Türker, Çorlu SGK Merkez Müdürü Zeynep Yılmaz, Çorlu İŞ_KUR Müdürü Ahmet Durmuş, Tekirdağ Barosu Başkan Yard. Murat İşcan, Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Gönül, Siyasi partilerimizin temsilcileri, İstanbul SMMMO eğitmenleri Nevzat Pamukçu ve Halim Bursalı, Tekirdağ SMMMO Başkanı Nedim Arslan ve Yönetim Kurulu , Kırklareli SMMMO Başkanı Faruk Azabaoğlu ve Yönetim Kurulu, Kırklareli SMMMO Geçmiş dönem başkanı Burhan Üstünkol, Çanakkale SMMMO geçmiş dönem başkanı Hakkı Alacaoğlu ve yön.kur. Üyesi Metin Erol ile üyelerimize katılımlarından, desteklerinden dolayı Yönetim Kurulu olarak teşekkür ederiz.