"VUK Kapsamında Uygulamalı Enflasyon Düzeltmesi" Konulu Eğitim Semineri Yoğun İlgi Gördü

Çorlu Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler (SMMM) Odası ile SÜRGEM-TÜRMOB işbirliğiyle düzenlenen ve 04 Mart 2024 Pazartesi Günü saat 13.00'da gerçekleştirilen "VUK Kapsamında Uygulamalı Enflasyon Düzeltmesi" konulu eğitim semineri, yoğun ilgi gördü. SÜRGEM-TÜRMOB Eğitmeni Sayın Sedat Göçgüner'in konuşmacı olarak katıldığı eğitim seminerini; 195'i kayıt yaptıran Oda Üyemiz olmak üzere, onlarca muhasebe çalışanı birlikte takip etti.

Eğitim seminerinin açılış konuşmasını, Yönetim Kurulu Başkanı'mız Sayın Ayşe Eroğlu gerçekleştirdi.

Açılış konuşmasının ardından kürsüye gelen SÜRGEM-TÜRMOB Eğitmeni Sayın Sedat Göçgüner; "Enflasyon Düzeltmesi öncesi yapılacaklar", "Enflasyon Düzeltmesi İşlemleri", "Enflasyon Düzeltmesi Muhasebe Kayıtları", "Örnek Uygulamalar" alt konu başlıkları dâhilinde detaylı bilgilendirmelerde bulundu. "VUK Kapsamında Uygulamalı Enflasyon Düzeltmesi" konulu eğitim semineri, saat 17.00 sularında sona erdi.