Smmmo Staja Başlama Sınavı Hazırlık Kursu Kesin Kayıt İçin Son Başvuru Tarihi 28 Temmuz 2017 Cuma Günüdür

SMMM STAJA BAŞLAMA SINAVI HAZIRLIK KURSU KESİN KAYIT İÇİN SON BAŞVURU TARİHİ 28 TEMMUZ 2017 CUMA GÜNÜDÜR

Ders Programını görmek için lütfen tıklayınız
SMMM STAJA GİRİŞ SINAVI HAZIRLIK KURSU Sayın Stajyer Adayımız, Odamız ve Deha Eğitim Kurumları'nın işbirliği ile 2017/3. Dönem Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik Staja Giriş sınavlarına hazırlık amacıyla kurs düzenlenmiştir. Kursa katılmak isteyen adaylar için kesin kayıt son başvuru tarihi 28 Temmuz 2017 CUMA günüdür. Kurs Şartları:
  • Kurs ücreti KDV dahil 1750 TL'dır.
  • Kursun 195 saat olması planlanmaktadır.
  • Kursun başlangıç tarihi 29.07.2017'dır.
  • Kurs günleri Cumartesi-Pazardır. (ihtiyaç duyulduğunda bazı günler hafta içi akşam yapılabilir)
  • Kurs saatleri 09:00-18:00 arasındadır.
  • SMMM staja giriş sınavı; her ders için konu kitapları, deneme sınavı kitabı, ders notları, yaprak testleri kursiyerlere ücretsiz dağıtılacaktır.
  • Ders programında revizyon yapılabilir.
KURS ADRESİ : Siam Eğitim Merkezi Muhittin Mh. Salih Omurtak Cd. İstanbul Kısmı No: 83 Çorlu (Özsüt Cafe Yanı)