Mali Müsavir Adaylarına Mesleğin Öğretilmesi, Tanıtılması Ve Mali Müşavir Stajyerlerine Bilgilendirme Semineri

ÇORLU SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLER ODASI'NDAN MALİ MÜŞAVİR ADAYLARINA MESLEĞİN TANITILMASI VE MALİ MÜŞAVİR STAJYERLERİNE BİLGİLENDİRME SEMİNERİ Staj ve Sınavlara ilişkin Uygulama Yönergesi Kapsamında Çorlu Serbest  Muhasebeci Mali Müşavirler Odası tarafından Mali Müşavir adaylarına ve mesleğe ilgi duyan gençlere yönelik seminer düzenlenecektir.  Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası ile işbirliği ile düzenlenecek seminer 14.Ocak.2017 Cumartesi günü saat:10,00 da Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası'nın Batı Konferans Salonunda gerçekleştirilecektir. Yeni yılın ilk seminerinde açılış konuşmasını Oda Başkanı İbrahim OTSEKİN gerçekleştirecektir. Seminere konuşmacı olarak Temel Eğitim ve Staj Merkezi Müdürü (TESMER) Prof.Dr. Ercan BAYAZITLI ile TESMER Müdür Yardımcısı Ali Rıza EREN (Mali Müşavir) katılacaklardır.  Aday Meslek Mensubu Olma Koşulları, Başvuru Şartları, Sınav Konuları, Stajdan Sayılan Süreler, Staj Sonu Değerlendirilmesi gibi konularda ayrıntılı bilgiler verilecektir. Ayrıca meslek mensubu olmak isteyen ve aday meslek mensuplarının  sorularına cevaplanacaktır. Seminerimiz mesleğimize ilgi duyan tüm halkımız davetledir. Prof. Dr. Ercan BAYAZITLI  -Yeminli Mali Müşavir - Halen A.Ü. Siyasal Bilgiler Fakültesi İşletme Bölüm Başkanlığı görevini sürdürmekte  olup, 1979-1984         Ulaştırma Bakanlığı, Limanlar İnşaatı, İstanbul Bölge Müdürlüğü  1985-1991 Ankara Üniversitesi, Siyasal Bilgiler Fakültesi İşletme Bölümü Araştırma Görevlisi 1991-1992 İngiltere'de Akademik Çalışma (Doktora konusu ile ilgili)  1992-1997 Ankara Üniversitesi, Siyasal Bilgiler Fakültesi İşletme Bölümü Öğretim Üyesi (Yrd. Doç. Dr.) 1992 Ankara Üniversitesi, İşletme Ekonomisi Araştırma ve Uygulama Merkezi Yönetim Kurulu Üyesi  1994-1996  Ankara Üniversitesi Satın Alma Komisyonu Üyesi  1994-Türkiye Serbest Mali Müşavirler ve Yeminli Mali Müşavirler Odaları Birliği (TÜRMOB) Temel Eğitim ve Staj Merkezi (TESMER) Müdürü  1997 Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi İşletme Bölümü Öğretim Üyesi (Doç. Dr.) 2000 Ankara Üniversitesi Emanet Komisyonu Üyesi  2000 Uluslararası Muhasebeciler Federasyonu (IFAC) International Federation of Accountants Committee) Eğitim Komitesi Teknik Danışmanı İLKEM Yeminli Mali Müşavirlik A.Ş. ortağı olarak görevini sürdürmektedir.