Çorlu Smmm Odasi Farkiyla ''ege'nin İncileri'' Gezisine Hazir Misiniz?

Çorlu Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler (SMMM) Odası Sosyal Etkinlik Komitesi, ''Ege'nin İncileri'' Gezisi düzenliyor. Ege'nin eşsiz doğa manzarası eşliğindeki turun rotası Çeşme, Alaçatı, Sığacık, Seferihisar, İzmir - Konak, Kemeraltı, Ayvalık - Cunda ve Şeytan Sofrası olacak. 07 - 08 Ekim 2023 tarihlerinde düzenlenecek geziye rezervasyon yaptırmak isteyenlerin, en kısa sürede başvuruda bulunmaları gerekiyor. 2 ya da 3 kişilik odalarda kalmak isteyenler için kişi başı gezi ücretinin 3.200,00 (Üç Bin İki Yüz) TL olduğu belirtilirken, tek kişilik odada kalmak isteyenlerin ise 550,00 (Beş Yüz Elli) TL'lik fark ödemesi yapması gerekiyor.

Konuya ilişkin yapılan açıklamada, ''Değerli Üyemiz! Mesleğimizin yaşamış olduğu yoğun tempoya biraz olsun ara verebilmek, meslektaşlarımızla daha fazla kaynaşabilmek, birlik ve beraberliğimizi pekiştirebilmek adına 07 Ekim 2023 - 08 Ekim 2023 tarihlerinde ''Ege'nin İncileri'' Gezisi düzenlenecektir. Gezi kapsamında Çeşme, Alaçatı, Sığacık, Seferihisar, İzmir - Konak, Kemeraltı, Ayvalık - Cunda ve Şeytan Sofrası ziyaret edilecek olup, katılmak isteyen üyelerimizin en kısa sürede rezervasyonlarını yaptırmalarını önemle rica ederiz. Çorlu SMMM Odası Sosyal Etkinlik Komitesi tarafından organize edilen gezi programına katılımınızı bekler, iyi çalışmalar dileriz.'' ifadelerine yer verildi.

Gezi Ücreti:                  *2-3 Kişilik Odada Kişi Başı Fiyatı:        3.200,00 (Üç Bin İki Yüz) TL.

*Tek Kişilik Oda Fiyatı:                         3.750,00 (Üç Bin Yedi Yüz Elli) TL.

Gezi Programı:            -Çeşme

-Alaçatı

-Sığacık

-Seferihisar

-İzmir - Konak

-Kemeraltı

-Ayvalık

-Cunda

-Şeytan Sofrası

Fiyata Dâhil Hiz.:         *Ulaşım Hizmeti

*Rehberlik Hizmeti

*1 (Bir) Gece Yarım Pansiyon Konaklama Hizmeti

*Sigorta

İrtibat & Bilgi Tel:        -SMMM Nigar Araç                               0542 847 42 42

-SMMM Hatice Çakır                            0532 355 71 48

-Çorlu SMMMO Santral                         0533 038 33 88

Ödemeler:                   IBAN NO:                                            TR73 0006 7010 0000 0063 6036 24

(Sosyal Etkinlik Komitesi Başkanı Nigar Araç hesabına yapılacaktır.)